Pivovar Permon
Výroba piva PERMON se trvale snaží navázat na tradici pivovarnictví na Sokolovsku. Technické řešení výrobní technologie všech tří pivovarů důsledně vycházelo z historických pramenů a pivovary byly konstruovány podle řemeslných podkladů tak aby se pivo mohlo vařit tradičním způsobem podle osvědčených receptur na klasické varní technologii s otevřenými spilkami a dlouhodobým zráním v ležáckém sklepě s velkou kapacitou. Sokolovské pivo PERMON je vyráběno proslulou českou technologií. Je to tradiční přírodně řádně kvašené nepasterované živé pivo bez přísad.

Střední jemný říz, střední plnost. V chuti pražené, lehce kávové, s tóny hořké čokolády. Hořkost je střední. Doznívání je dlouhé a výrazné, s tóny hořké...

Svrchně kvašené tmavé pivo ze sokolovského pivovaru Permon stojí na kombinaci pěti druhů ječného sladu a pěti odrůd chmele. Ve sklence je Permon Black I.P.A. temně mahagonový se...