Otevírací doba: Po-Pá od 12:30 do 20:30 Adresa: Čestmírova 5, Praha 4 Kontakt: +420 739437507 E-mail: pivkupectvi@seznam.cz Pro odeslání objednávky musíte být a souhlasit, že jste starší 18 let.

CLOCK BLACK CURRANT SOUR ALE Sour Ale 12° 0,75l

Skladem
Kód: 276
Značka: Clock
129 Kč 17,20 Kč / 100 ml
Kategorie: Pivovar Clock
Alkohol (%): 5,1
Objem (ml): 750
Pivní styl: Sour
Stupňovitost: 12°

Sour ale s temně fialovou barvou a růžovou pěnou. Vůně nakyslá, černorybízová a lehce citrónová. Chuť lehká, osvěžující, kyselá. Hořkost téměř neznatelná. V chuti výrazná černorybízová linka. Kvašeno jak kvasinkami svrchního kvašení, tak kulturou bakterií rodu Lactobacillus. Dozráváno se šťávou z černého rybízu.

Pivní Styl: Sour
Druh kvašení: svrchní
Legislativní označení: světlé ochucené plné pivo, svrchně kvašené
Objem (ml): 0,75l
Obsah alkoholu: 5,1%
Hořkost IBU: 5
Barva EBU:
Složení: Voda, ječný slad, chmel, pivovarské kvasnice. Obsahuje lepek.
Chmely: pivovar neuvádí
Slady: pivovar neuvádí
Ostatní suroviny: štáva z černého rybízu
Nefitrované a nepasterované
Uzávěr: korunkový
Obal: sklo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Vaříme z vody, sladu, chmele a kvasnic. Nic víc dobré pivo nepotřebuje. Suroviny vybíráme s ohledem na nekompromisní kvalitu tak, aby každý pivní styl obsahoval to, co má. Používáme potštejnskou vodu z hlubinného vrtu nedaleko obce. Složení je perfektní pro širokou škálu pivních stylů. Dvorním dodavatelem sladu pro náš pivovar je humnová sladovna v Kounicích, která produkuje plzeňský, mnichovský a pšeničný slad. Slady typu Pale Ale, různé druhy karamelových a pražených nám dodává bamberská sladovna Weyermann. Pro české spodně kvašené ležáky a pšeničná piva používáme žatecké chmely - konkrétně poloranný červeňák a premiant. Svrchně kvašená piva si žádají širší škálu chmelů - máme k dispozici chmely britské, americké, australské a novozélandské. Pracujeme s různými kmeny tak, abychom dosáhli co nejlepších výsledků. Pro každý pivní styl vybíráme ten nejvhodnější typ kvasinek.